Terrasana
Over Ons
Recepten
vacatures

Sneetje met druiven, appel en mozzarella

Ingrediënten
200 gram blauwe druiven
2 bolletjes mozzarella paprikapoeder
1 groene appel boter om te smeren  
4 sneetjes bruin casinobrood 4 plakjes kiprollade  
 
Voorbereiding :
Halveer de gewassen druiven. Snijd de appel in kwarten en de kwarten zonder het klokhuis (maar met schil) in plakken. Rooster de sneetjes brood in het broodrooster of onder de voorverwarmde overgrill. Snijd de uitgelekte mozzarella in plakken.
 
Bereiding :
Verwarm de ovengrill voor. Besmeer de sneetjes brood met boter en beleg ze met de kiprollade. Verdeel er de druiven over en de appel. Schuif de sneetjes op het rooster en tot de kaas begint te kleuren. Bestrooi met wat paprikapoeder.
 
15min:
Voedingswaarde : eiwit 17 gram, vet 18 gram, koolhydraten 25 gram, kcal (kj) 330 (1386)
 

Terug naar het overzicht recepten

print dit recept
Voedingswaren Anthonissen NV - Brederodestraat 101 / Gelijkheidstraat - 2018 Antwerpen - Tel : 03/238.13.54 - info@terrasana.be